Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik veya dairesel bir muhafaza süresince bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana ehil veya bedii gamların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Kötü sınıftaki nöbetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri sayesinde kapılar hüsran görmez.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın sıkı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Binalarda kâin yangın bapları ve esas bapların cihetı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe bakılırsa farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması dokumalabilmektedir.

Binanın karıninden zirya hak inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yukarıda dünya yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Bu sınıflandırma, yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğu kez 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları son kerte önemlidir. Yangını denetleme şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz yürekin duygu pili gibidir! Bu blog ovasında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page